Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Keresés

Simba játék bolti mérleg (4517932)

Gyártó: Simba
Cikkszám: 4517932
Ár:
3.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-03-19

Szállítás_fly

 • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 990 Ft
  Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 2-3 napra módosulhat.
 • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 990 Ft
  A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.
 • Személyes átvétel
  Átvételi idő: Azonnal
  Szállítási költség: Ingyenes
  Megrendelése egri irodánkban átvehető. E-mailben küldünk értesítést, ezt követően tudja átvenni csomagját. Kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, az egyszerűbb csomagátvétel érdekében javasoljuk a bankkártyás, illetve átutalásos fizetési módot.

Leírás és Paraméterek

Simba játék bolti mérleg (4517932) nagyon hasznos eszköz a "boltos" gyerekjátékok közben. A mérlegen a kisboltban található kisebb termékeket - zöldséget, gyümölcsöt, cukorkát - tudja a boltos megmérni. Az árut tehetjük a mérleg tálcájára, illetve a készletben megtalálható papírtölcsérek segítségével is mérhetünk. A mechanikus kis mérleg segít megérteni a gyermekeknek a különböző dolgok tömegének fogalmát. Az oldalán lévő tekerővel tudja a boltos beállítani mérőeszközét, melyen maximum 300 grammot lehet mérni. A játék mérleg fejleszti a gyermekek logikus gondolkodását, figyelmét, fantáziáját és finommotoros képességeit. A mérleg magassága 25 cm.