Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Menü

Smoby Mini Tefal Evolutive Gourmet játékkonyha mikrohullámú sütővel (312302)

Gyártó: Smoby
Cikkszám: 312302
Ár:
56.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-03-31

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanaptól Szállítási költség: 1490 Ft-tól
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra. MPL csomag esetén a szállítási idő három-kilenc nap.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1-2 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Smoby Mini Tefal Evolutive Gourmet játékkonyha mikrohullámú sütővel (312302)
Az első elektronikus játékkonyha, mely együtt növekszik gyermekeddel! A modern design mellett a konyha magassága 8 cm-rel emelhető, így a pult 51 cm-ről 59 cm-re, a teljes magassága 101 cm-ről 109 cm-re változik. Az Evolutive konyha remekül ötvözi a játék világát a valóságos funkciókkal. Ebben a nagyméretű játékkonyhában a valósághű hanghatások és a Magic kiegészítők teszik még élvezetesebbé a játékot. A víz, a Bubble lábaskában a főzőlapra téve forrásnak indul és ízletes levest készíthetünk. A tészta meleg vízben "megfő" (megváltozik a színe), a hús- és halszelet a serpenyőben "megpirul", a levesbe való répát pedig az ügyes kis szakács fel is tudja szeletelni. A főzőlap alatt nyitható ajtajú sütő található, a meleg napokon pedig hűsítő jégkockát kapunk gombnyomásra az adagolóból. Az edényeket a kis mosogatóban valóban el lehet mosogatni a pult alatt található víztartály segítségével. A Tefal konyha felső részén egy kapszulás kávéfőző, némi segédlet a főzéshez lapozgatható szakácskönyv formájában és elektronikus mikrohullámú sütő található. A főzés során keletkező párát és kellemetlen illatokat a páraelszívó szünteti meg, melynek oldalára a szedőkanalat, húsvillát, lapátot lehet akasztani. Az elkészült ételt az étkezőasztalnál, a szetthez tartozó széken ülve kényelmesen elfogyaszthatjuk. 

A játékkonyhához 43 db kiegészítő tartozik, 3 db 1,5 V-os LR03/AAA jelű, és 2 db 1,5 V-os LR06/AA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz.

Youtube videók